Börtönt kér Veróknak és Fürstnek az ügyészség

2011. augusztus 27. 11:50

A terézvárosi ingatlanügy mind a tizennégy vádlottjára börtönt kér a fővárosi főügyészség. Eltiltanák a közügyek gyakorlásától Verók Istvánt, Fürst Györgyöt és még tizenkét MSZP-SZDSZ-es önkormányzati képviselőt, akiket társtettesként említ a vádirat.

2011. augusztus 27. 11:50

Börtönbüntetést és közügyektől való eltiltást kér a fővárosi főügyészség Verók Istvánra és tizenhárom egykori és mostani MSZP-SZDSZ-es önkormányzati képviselőre. Terézváros egykori szocialista polgármesterét és párttársait különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel vádolják.

A Magyar Nemzet birtokába került vádirat szerint Verók és tizenhárom társa 2004-ben is tudta: törvénysértő szavazatával kárt okoz az egyik Andrássy úti palota eladásával.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2011. augusztus 29. 07:33
MSZP-s szerzett jogú 11 parancsolat. A szegény dolgozik Az MSZP-s gazdag kizsákmányolja A katona megvédi mindkettőjüket Az adófizető fizet mindhármójukért Az MSZP-s munkakerülő pihen mind a négyőjük helyett Az MSZP-s részeges iszik min az öt helyett A MSZP-s bankár átveri mind a hatot Az MSZP-s ügyvéd becsapja mind a hetet Az MSZP-s orvos megöli mind a nyolcat Az MSZP-s sírásó mind a kilencet betakarja földdel Bokros Lajos pedig mind a tíznek a nyakán élősködik
Krupp Skya
2011. augusztus 28. 22:49
@A mérlegelést megkönnyítené, ha tudható lenne, milyen munkát végez a tanácsnok ezért a pénzért, illetve ötletei jól hasznosíthatók-e.@ Pl. azt is jó lenne tudni ki írta alá Cusi sikeres pályázatait, Gyurcsány azt mondta Ő nem, akkor maradtak ketten Mesterházy, Újhelyi páros.
Krupp Skya
2011. augusztus 28. 22:38
Hunvald is kért tanácsokat pl. Józsi bácsitól Switzerlandban, hogy az egymilliós órából vegyen 7 darabot vagy a 2 milliósból 14-et. Ezen kívül Józsi bácsi Ánglis honban is adott tanácsot, hogy hol keressék az elvtársnő piercingjét, akit nem dugni vittek ki, hanem csak azért vitték ki Londonba hogy lássa az elvtársnő, hogy ott, hogy rohad a kapitalizmus míg itthon dübörög a pannon puna meg a Feri.
Stanc
2011. augusztus 28. 20:59
Nem csak kérni kell a börtönt; hanem adni is! De csak mert megérdemlik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!