Jobbik: Emberiségellenes bűn a norvégiai mészárlás

2011. július 25. 14:14

Vona Gábor felháborítónak tartja, hogy a sajtó megpróbálja összemosni a Jobbikot az elkövetővel.

2011. július 25. 14:14

Vona Gábor, a Jobbik elnöke hétfőn leszögezte: a pénteki norvégiai terrortámadás emberiségellenes bűncselekmény. A radikális politikus ezzel párhuzamosan felháborodását fejezte ki, amiért a sajtó egy része megpróbálta összemosni a Jobbikot a merénylet elkövetőjével.

Ami ott történt, az emberiségellenes bűncselekmény volt, és reméljük, ez a folyamat európai összefogással megállítható” - jelentette ki a Vona. A Jobbik ettől függetlenül továbbra is szükségesnek tartja az európai bevándorlás felülvizsgálatát.

Az Anders Behring Breivik által a támadás előtt internetre feltöltött dokumentum a Jobbikot is megemlíti, mint európai szélsőjobboldali és nacionalista pártot. A listán egyébként a MIÉP és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom szerepel Magyarországról.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mitya Ivanov
2011. július 26. 11:29
A Jobbikosokat és ezt a norvég elmebeteget az hozza közös nevezőre, hogy a gondolkodásmódjuknak van egy nagyon lényeges közös eleme. Ez pedig az ellenségkép kialakítása, az ellenség megtalálása, és az "ellenségem ellensége a barátom" elv alkalmazása.
Idióta biccnicc
2011. július 25. 23:41
"Az ő problémájuk ugyanolyan hosszútávú megoldást kíván, mint a romák problémájának a megoldása" A JOBBIK megoldja a problémát ... pintér, amerikai nagykövetnő és sün mentesen !! Erpatak, Gyöngyöspata, Tiszavasvári stb stb. Ezek pedig szaporodni fognak, mint a snow ball effect!
Obulus
2011. július 25. 21:57
"Egy francia jogvédő szervezet szerint határozottabban kell felvenni a harcot az európai radikálisan jobboldali pártok ellen." Már rég meg kellett volna tenni.
Obulus
2011. július 25. 21:31
Nyugi Vona, senki nem mondta, hogy ti követtétek el, csak a magadfajták közül az egyik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!