Ex-közmédiásokat igazolna az ATV

2011. július 14. 10:39

„Nem zárom ki, hogy a közszolgálati televíziótól elbocsátott munkatársak közül néhányan ősszel itt fognak dolgozni” - mondta Németh Szilárd az ATV hírigazgatója a Népszavának adott interjújában. Az igazgató tagadta, hogy az ATV „őfelsége ellenzéke” lenne.

2011. július 14. 10:39

„Nem zárom ki, hogy a közszolgálati televíziótól elbocsátott munkatársak közül néhányan ősszel itt fognak dolgozni” - mondta Németh Szilárd az ATV hírigazgatója Népszavának adott interjújában. A hírigazgató elmondta, a korábban elbocsátottak közül is kerültek át az ATV-hez médiamunkások, példaként Somos Andrást említette. „Bár a gazdasági válság nálunk is érezteti hatását, nehezebben tudunk fejleszteni, de az ATV stabil lábakon áll” - fűzte hozzá.

Németh Szilárd az interjúban elmondta, a csatorna a színvonal megtartására és a már futó műsorok fejlesztésére helyezi jelenleg a hangsúlyt. Arra a vádra, miszerint az ATV „őfelsége ellenzéke” lenne, s a háttérben a csatorna rendszeresen egyeztet Orbán Viktorral, Németh Szilárd úgy felelt: „Ezt a hülyeséget a Jobbiktól szoktuk hallani mostanában, Ők azok, akik mindenféle paktumokat, háttéregyezséget emlegetnek. Azt gondolom, aki itt él Magyarországon, és rendszeresen nézi az ATV műsorait, jót röhög ezeken az összeesküvés-elméleteken”.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2011. július 14. 15:00
Most, hogy a Hit gyülekezet elismert egyház lett, az ATV is a hivatalos agit-prop gépezet része lesz. Ebben biztosak lehettek, hisz valamit valamiért...
barom segédmunkás
2011. július 14. 14:27
Mészáros Toncsika együtt dolgozhat kleptomán apucikájával. Az atv egyébként is szoclib média elfekvő.
buckafej
2011. július 14. 14:12
Esetleg hivatalosan is ott fognak dolgozni, ahonnan az utasításokat kapták? :)
Fiorini
2011. július 14. 14:06
Valamiért eddig is biztos voltam benne, hogy bármennyire is nyivákolnak, egyetlen ex-közmédiás se fog a stadionépítésnél kikötni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!