Koltay Gábor mellett az MSZP

2011. június 09. 19:15

A szocialisták szolidárisak Koltay Gáborral, és követelik a József Attila Színház leváltott vezetőjének azonnali visszahelyezését.

2011. június 09. 19:15

Tarlós István főpolgármester dilettáns, kártékony és alkalmatlan - áll az MSZP fővárosi fracióvezetőjének közleményében. Horváth Csaba szerint Tarlós azért dilettáns, mert nem tudja, hogy néhány héttel az új színházi évad próbái előtt szerződéseket kell kötni a társulat tagjaival, azért kártékony, mert akkor távolítja el a színház vezetőjét, amikor össze kell fognia az új évad előadásaival kapcsolatos feladatokat, és azért alkalmatlan, mert nem méri fel, hogy az önös politikai részérdekei bizonytalanságot és kárt okoznak a színháznak.

A szocialista politikus szerint Tarlós mindent felszámol Budapesten, ami értéket képvisel és fontos a budapestieknek. Szerinte a városvezetés ugyanazt a módszert alkalmazza a kultúra területén, mint az egészségügyben és az oktatásban; „lezüllesztik” a szolgáltatás minőségét, majd megszüntetik azt.

Horváth Csaba megjegyezte, szolidárisak Koltay Gáborral, és ismét felszólították Tarlós Istvánt, hogy hagyjon fel a főpolgármesterhez méltatlan magatartással, ne hajtsa végre a Budapest ellenes kormányzati döntéseket és ne hozzon több, a budapestieknek ártó intézkedést. Az MSZP ezen kívül követeli a főpolgármestertől, hogy a következő évad biztos elindítása érdekében helyezze vissza pozíciójába Koltay Gábort - írja a politikus.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NoCsak
2011. június 10. 15:08
A József Attila Színház mindig is kommunista beállítottságú volt. Nem változtak sokat! Pénz nélkül is játszanak???
probajanos
2011. június 10. 12:03
Ezek hülyék bazmeg, pár hónapja még Koltay kinevezése kapcsán picsogtak. Szűz Máriám, kezdem kurvára sajnálni, hogy ismerem Horváth Csabát, 15 éve még nem volt ilyen hülye.
már foglalt
2011. június 10. 10:40
pfff
Mitya Ivanov
2011. június 10. 09:30
nagy szarban lehet az Mszp, ha Koltay mellé áll, aki mostantól leprás lett a jobboldalon, ez egyértelmű. Mindegy, szerintem ugyis szar rendező, éppen ideje volt, hogy lepattanjon a fidesz környékéről. Majd talán befogadja a jobbik, aztn majd megrendezheti a Jobbik pártrendezvényeket, kellő számú kereszttel, bibiliai idézettel, diszletként használt erdélyiekkel, és túlcsorduló pátosszal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!