Szabályoznák a táboroztatást

2011. május 27. 14:37

Mihalovics Péter szerint őszre elkészülhet az a törvénytervezet, mely szabályozná a táboroztatás műszaki, egészségügyi, pedagógiai és mentálhigiénés feltételeit.

2011. május 27. 14:37

Mihalovics Péter, az új nemzedék jövőjéért felelős őszre elkészülhet a gyermektáboroztatás törvényi szabályozása. A biztos szerint probléma, hogy a táboroztatás műszaki, egészségügyi, pedagógiai, mentálhigiénés feltételei nincsenek szabályozva.

A táboroztatás keretrendszerének tervezetét civilekkel együttműködve készítenék el őszre, hogy jövőre már az új szabályok léphessenek életbe. A Táboroztatók Országos Egyesülete Mihalovics felkérésére adatbázist készít a táboroztatással foglalkozó szervezetekről, cégekről. Ők a TOE honlapján regisztrálhatják magukat.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2011. május 27. 22:39
Döbbenetes, hogy manapság kik merészelnek táboroztatni gyerekeket! (Persze vannak jó, igényes táborok is.)
P.A.
2011. május 27. 22:31
Kívülállóként azt gondoltam, ezek a dolgok már eddig is szabályozva voltak...
Petrov
2011. május 27. 16:41
mondjuk anno a szdsz szervezett olyan gyerektáborokat ahol a program csúcspontja az akkori miniszterelnök (OV) arképének a leköpködése volt - így érthető hogy szabályozni szeretné a kérdést, többet ne fordulhasson elő ilyen :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!