Rokonokat alkalmaz a KDNP

2011. április 08. 10:29

Legalább kilenc kereszténydemokrata politikus a családtagjait alkalmazza személyi titkárnak. A párt szerint ez a legjobb megoldás, ebben semmi kivetnivaló nincsen.

2011. április 08. 10:29

A 37 főt számláló KDNP-frakcióból, legalább 9 képviselő az egyik családtagjával végezteti el a titkári feladatokat - értesült a Blikk. A hatályos törvények egyébként nem szabályozzák, hogy kik lehetnek a képviselők alkalmazottai. Az Országgyűlés egy alkalmazottat fizet, bruttó 130 ezer forintos fizetéssel.

A kereszténydemokraták szerint nincs kivetnivaló abban, hogy a közpénzen fizetett titkárok jó része az adott képviselő családtagja. Harrach Péter, aki a fiát alkalmazza parlamenti titkárként, elmondta: „a képviselő személyi titkára egy bizalmi állás, gyakran munkaidőn túl, hétvégén is dolgozni kell”.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Von Siebenbuergen
2011. április 09. 17:11
Én ezen nem vagyok fennakadva. Hát ha egyszer tényleg csak ennyien vannak, mit csináljanak? Vadásszanak szalonkára? : )))
ligotoko
2011. április 08. 20:48
Természetes dolognak tartom, hogy mindenben a családtagomat tartom előnyben. Akinél ez nem így van az annyira természetellenes mint ahogy a homoszexualitás a heteroszexualitással szemben.
küllő
2011. április 08. 15:18
Ezek szerint van 9 KDNP-s politikus?? Nem hittem volna.
derführer
2011. április 08. 13:27
Most mi a baj ezzel, így most megspórolnak egy drága vizsgálatot, ami bizonyítaná, hogy biztos nem zsidók az alkalmazottak. Biztos mind bérmált is. Mert a zemberek ezt akarják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!