Öngyilkos lett a volt dunaújvárosi alpolgármester

2011. április 26. 16:20

Kedden délelőtt öngyilkos lett Dunaújváros nemrégiben lemondott fideszes alpolgármestere, Tóth László. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli halál okait.

2011. április 26. 16:20

Kedden öngyilkos lett Tóth László, Dunaújváros nem régen lemondott fideszes alpolgármestere. A rendőrség későbbre ígért bővebb tájékoztatást az ügyben. Az elsődleges információk szerint nem történt idegenkezűség, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli halál okait és körülményeit. Tóth László április 15-én mondott le gazdasági alpolgármesteri tisztségéről.

A Bors azt írja, az egyik helyi politikus szerint Tóth lemondása mögött Fideszen belüli belharcok  állhattak. Szintén erre utal az alpolgármester lemondólevele is: „frakción belüli összefogás, valódi párbeszéd kialakulása helyett a folyamatos széthúzás volt a jellemző” - írta Tóth.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!