Rágyújtanának a KDNP-sek

2011. március 08. 15:30

A kereszténydemokrata Harrach Péter és Rubovszky György egyetért azokkal a módosító javaslatokkal, amelyek értelmében vendéglátóhelyeken és munkahelyeken zárt helyiségben is rá lehetne gyújtani.

2011. március 08. 15:30

„Minden vendéglátó-ipari egységben és minden munkahelyen lehetőséget kell biztosítani arra, hogy zárt térben, másokat nem zavarva, akik úgy gondolják, hogy elszívnak egy szál cigarettát, azt megtehessék” - mondta Harrach Péter kedden Budapesten, hozzátéve: a dohányzás káros, de a társadalom számára a fanatikus megoldások talán legalább annyira károsak.

Az országgyűlési képviselők sajtótájékoztatójukon hangsúlyozták, egyéni álláspontot képviselnek, nincs szó a Fidesz és a KDNP közötti ellentétről.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csenge
2011. március 09. 20:10
Harrach Péternek teljesen igaza van, úgy látom, a Fidesznek teljesen agyára ment a hatalom, éljen a KDNP. Nem tartozik teljesen a dohányzáshoz, bár összefügg vele, hogy ez a mániákus őrült Szócska Miklós ma a Hírtv híradójában azt találta mondani, hogy ha pl. egy szívbeteg dohányzik, vagy nem tartja be az orvos által előírt diétát, megvonják tőle a gyógyszertámogatást. Normális ember, pláne ha orvosi végzettsége van, ilyet nem mond, és nem csak azért mert ellenőrizhetetlen. Csak egy példa: 15 évvel ezelőtt műtöttek nyitott szívműtéttel. Akkor azt mondták, mert az volt a soros tévhit, hogy soha az életben nem ehetek tojást. Kb. tíz évig be is tartottam, lett is baj az emésztésemmel, majd a kardiológusom felvilágosított, hogy egyek csak nyugodtan, a tojás tartalmaz valami enzimet, ami szükséges az emésztéshez, és ma már egyébként sem tiltják a sziveseknek mértékletes tojásfogyasztást. Ez a Szócska kezd olyan lenni, mint Horváth Ágnes, aki csodaként emlegette, hogy Hollandiában a felső artérián át is katéterezik a szivet, holott ha járt volna kórházban, vagy valaha praktizált volna, akkor tudnia kellett, hogy ezt az eljárást Magyarországon is alkalmazzák. Na nem dühöngök tovább, mert megint infarktust kapok.Azt azért remélem, legközelebb nem a nemi életünkbe akar belepofázni a Fidesz.
obsitos
2011. március 08. 20:48
A volt pécsi megyéspüspök özzehozott egy megbeszélést a dohánygyárak és a kádénpé között. Ha sikeresen közbenjárnak, jövőre ingyen lesz a tömjén, meg aztán dobnak valmit a perselybe is. "Mindenkinek meg van az ára. Kinek több, kinek kevesebb." Ebben az esetben legalább bagót ér.
Trükkök Százai...
2011. március 08. 19:36
Ez a beszéd!
liberálzöld.
2011. március 08. 17:20
Nem tudom, hogy valaha leírtam-e ezt, de a KNDP-seknek ebben a témában igaza van. És egyben elkerülhetőek kennének az ilyen helyzetek: http://kepviselofunky.blog.hu/2011/03/08/alneven_mutatkozott_be_egy_cigizo_kepviselo Álnéven mutatkozott be a cigiző képviselő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!