Lázár szűkítené a képviselői laktámot

2011. március 09. 17:22

A képviselők többségétől megvonnák a lakhatási támogatást, ha a parlament elfogadja a fideszes Lázár János javaslatát - írja a Népszabadság.

2011. március 09. 17:22

Nem jogosult lakhatási támogatásra az a képviselő, aki Budapesten, egyéni választókerületében vagy abban a megyében, ahol területi listán megválasztották, az ingatlan-nyilvántartás szerint lakóházzal vagy lakással rendelkezik - javasolja Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője.

Ma a képviselők parlamenti tisztségeiktől függő tiszteletdíjat, valamint a fővárostól számított távolság alapján meghatározott választókerületi pótlékot, illetve budapesti lakhely hiányában lakhatási támogatást kapnak - írja a Népszabadság.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
*ufó*
2011. március 10. 08:43
na de pont a lázár javasolja ? összevissza lopott már mindent ez is a közösből kicsit nevetséges
honphibu
2011. március 10. 06:56
Egyébként Semjén Zsolt, akinek csak egy 160m2-es lakása van Budapesten, az előző ciklusban is, most is, ugyanúgy felveszi a lakhatási támogatást.
honphibu
2011. március 10. 06:55
Helyette mindenki kapjon egy S8-as Audit!
küllő
2011. március 09. 19:11
Semmi gond nem lenne az ötlettel-sőt jogos, csak Lázár elvtárs egy kicsit hiteltelen most. Most egy ideig inkább lapítania kéne. Úgy mint anno pákozdi-Pokorny tette. Előadta a sírós nagyjelenetét, meg hogy nem tud a szemekbe nézni. És hátrébb ült 3 sorral a Parlamentben. Aztán 2 hónap múlva visszasunnyogott a helyére. Most is ott lapít a nagy lelkiismeret furdalásával, a sunyi vigyorával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!