Felszámolják a Cerbonát

2011. január 10. 15:55

Az utóbbi évek likviditási problémái miatt a felszámolás mellett döntött a Cerbona igazgatósága. Megszűnik a vezérigazgató munkaviszonya is, helyét egy felszámolóbiztos veszi át.

2011. január 10. 15:55

A felszámolás mellett döntött a Cerbona igazgatósága. A cég az utóbbi években komoly likviditási problémával küzdött, ezt a piac változásai és a válság tovább erősített.

A cég közleménye szerint a felszámolás megindítása megnyitja a lehetőségét, hogy szerződést lehessen kötni egy új tulajdonossal, és így tovább működhetnek a cég meglévő eszközei, és minél több munkahelyet meg lehet tartani. Addig további üzemeltetési szerződéseket kell kötni a jelenleg üzemen kívüli egységekre.
  
Mivel a felszámolásban a vezérigazgató szerepét egy felszámolóbiztos fogja átvenni, így a vezérigazgató munkaviszonya 2011. január 10-én megszűnt. A felszámolás hatályba lépéséig a cég vezetését az igazgatóság látja el.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tikva
2011. január 10. 21:08
A Fidesz -kormányunk vagy a sarkára áll, és újra éleszti a magyar élelmiszeripert és ezzel munkahelyket teremtve ,visszahozza hazánk régi hírét a kíváló minőségű élelmiszeripari termékekről,vagy 4 év múlva politikusaival együtt ,plecsnivel a jobbsarokban mehetünk nyugatra takarítani..úgy közösen a nagy EU-ba...pl..Trianonban szívesen takarítanék...:)) jól köpök..bocsánat elragadtattam magam...
Honfi-fi
2011. január 10. 18:21
A Herz szalámit is hagyták veszni. Mi a meglepi ebben?
honphibu
2011. január 10. 16:12
Helyes! Utálom a müzlit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!