Nyolc közgazdász a kormány lépései ellen

2010. november 30. 09:52

Hétfőn nyolc közgazdász adott ki nyilatkozatot, melyben a „a magyar kormány kalandor lépéseivel szemben” fejezik ki tiltakozásukat. Az aláírók között van Bauer Tamás, Bokros Lajos és Csillag István is.

2010. november 30. 09:52

Nyolc közgazdász adott ki hétfőn nyilatkozatot, melyben a kormány gazdaságpolitikai döntései ellen tiltakoznak. A „nyugdíjrendszer szétverését”, az „adórendszer felforgatását”, valamint a „reformok elodázását” sérelmező dokumentumot Bauer Tamás, Békesi László, Bokros Lajos, valamint Csillag István, Mihályi Péter, illetve Petschnig Mária Zita, Simonovits András és Soós Károly Attila szignózták.

Az aláírók kijelentik, hogy a kormány politikája a gazdasági egyensúly újabb megbomlásával, Magyarország tartós leszakadásával fenyeget, és veszélybe sodorja magyarok millióinak időskori megélhetését”. A közgazdászok felhívják az európai politikai és gazdasági közvéleményt, hogy használják fel befolyásukat „a magyar kormány kalandor lépéseivel szemben”. A magánnyugdíjpénztári tagokat arra buzdítják: tartsanak ki a pénztárak mellett.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
három elemi
2010. november 30. 23:10
Elszámoltatás, vagyonelkobzás, stb... Ezek a valószinüleg elkövetett bünök nem évülhetnek el.
amok
2010. november 30. 19:47
A 8 "szakemberből" 6-ot látatlanban megtippeltem, és bejött. Nem veszik észre, hogy elég kiszámíthatóak?
Dr. Kotász
2010. november 30. 19:33
Ez a nyolc "közgazdász" is bekaphatja gyökig !
orion
2010. november 30. 17:24
Magyarország az EU levelező tagja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!