Német és orosz járatok Sármellékről?

2010. november 01. 22:20

A Fly Balaton repülőtérről repülhet tavasztól Európa legnagyobb fapados társasága, a Ryanair is.

2010. november 01. 22:20

A tavaszi menetrendtől kezdve a Germanwings várhatóan egy vagy két német városba kínál majd légi összeköttetést Sármellékről, az Aeroflot pedig Moszkvába tervez hetente több alkalommal is repülő járatot. A Ferihegyről a múlt héten kivonult Ryanair is tárgyal a Fly Balatonnal, elképzelhető, hogy 2011-től Londonba és Frankfurtba indítanak gépeket a nyári időszakban.

A balatoni repülőtér idei személyforgalma várhatóan 25 ezer fő körül alakul, jövőre már 80-100 ezer utasra számítanak. Teherszállító gépek a téli időszakban is folyamatosan indulnak a március óta új bérlő által üzemeltetett repülőtérről.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2010. november 02. 12:12
Persze hogy van mar mindharomnak reptere, de Peren a repteri illetek (ami manapsag a repjegyek aranak a legmarkansabb resze) toredeke lenne pl egy Ferihegyenek. Vagy a wizzairnek miert eri meg pl Beauvais-re repulni a Roissy vagy az Orly helyett Parizsban? Transzferbuszok meg ott is vannak... Ott speciel 13 euro egyiranyba a repteri busz, returban kb 6ezer forint, itthon se hiszem hogy dragabbnak kellene lennie. Ami a fapadosok egyeb dijait illeti, ez mindenutt igy van, elvegre pont az a lenyege hogy akkor erje meg neked a fapados, ha nincs szukseged a normaljaratok "extra" szolgaltatasaira (pl csomag nelkul utazol akkor miert fizess azert is, stb...)
Basiliscus
2010. november 01. 23:17
OK akkor add hozzá a retúr buszjegy árát Bp-ről kb 10 ezer, meg a ráfordított időt, a fapadosok egyéb díjait (csomag, jegykezelés, stb 20ezer) és akkor ez mitől fapados egy fővárosinak ? Sármellék max a nyaralókat szolgálja ki nyáron meg heti 1-2 járt német nyugdíjasoknak Hévízre télen. Ebből több nem lesz.
Csigorin
2010. november 01. 23:06
Akkor mar miert nem a Gyor melletti peri repter? EGy repterrol kiszolgalhato lenne harom fovaros is: Budapest, Becs es Pozsony. Parizsban a Beauvais-rol tobb mint egy orat megy a busz, Perrol se lenne tobb sokkal egyik fovaros sem. Egy repterrel kell csak szerzodest kotni hozza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!