Fidesz: fellélegezhetnek a családok

2010. november 10. 18:21

A kormánypárt szerint a jövőre már nem lesznek megszorítások, így jövőre jelentős források maradhatnak a lakosság és a vállalkozások kezében is.

2010. november 10. 18:21

A Fidesz szerdai közleményében leszögezi: 2011 az első olyan év lesz, amikor a magyar családok és vállalkozások is fellélegezhetnek a megszorítások több éves sorozata után. A közlemény 300 milliárd forintnyi többletről beszél a lakosság esetében, míg 170 milliárdnyi vállalkozói többletről esik szó.

A kormánypárt az MSZP Közgazdasági tagozatának szerdai állásfoglalására reagált, melyben kijelentették, hogy a költségvetés csupán látszólag van rendben, annak belsejében teljes káosz uralkodik. A szocialisták szerint a legbizonytalanabb tényező a 3 százalékos gazdasági növekedés.

A Fidesz közleménye szerint az „MSZP nem érti, vagy nem akarja érteni a költségvetés prioritásait, a szocialisták ugyanis nyolc éven át hazugságokon alapuló költségvetéseket alkottak”.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2010. november 11. 17:28
Melyik családok? A 7-800 ezres havi keresettel rendelkezők igen. Ja hogy a vezér környékén csak ilyenek laknak? Hát istenem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!