Hűtlen kezelés a katasztrófavédelemnél?

2010. szeptember 22. 15:46

Több gyanús szerződés miatt vizsgálódik a rendőrség az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági tevékenységével kapcsolatban. A hatóság egyelőre ismeretlen tettes ellen, hűtlen kezelés gyanújával nyomoz.

2010. szeptember 22. 15:46

A rendőrség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanúja miatt több olyan szerződéssel kapcsolatban is vizsgálódik, amelyet a katasztrófavédelem korábbi két vezető munkatársa kötött az elmúlt években. A gyanúsnak vélt szerződések az OKF főigazgatójának, Tatár Attilának leváltása után, az állami szervezetek gazdasági tevékenységének átvilágítása során kerültek elő.

Információk szerint a SEVESO II. uniós jogszabály hatálya alá tartozó 20 veszélyes vegyi üzem környezetében telepített Monitoring és Lakossági Riasztó Rendszer megvalósításával kapcsolatban is vizsgálódik a rendőrség.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!