Átverte vásárlóit a Euronics?

2010. augusztus 03. 12:23

Hiába próbálják az ideges vásárlók megszerezni a Euronics debreceni üzletében már korábban megvásárolt és kifizetett termékeket, miután az áruház hetek óta zárva van. A tulajdonos vállalat elérhetetlen, még a garanciális javításra beadott eszközöket sem szolgáltatják vissza.

2010. augusztus 03. 12:23

Felháborodott vásárlók ostromolják a már hetekkel ezelőtt bezárt debreceni Euronics-üzletet, mivel nem tudják elhozni az általuk korábban megvett és kifizetett termékeket. Az ügyet feltáró Magyar Nemzetnek egyelőre nem sikerült az ügyben nyilatkozásra bírnia a cégtulajdonosokat.

A Euronics akciókat hirdető reklámanyagaiban még augusztus első hetére időzítve is kedvezményes ajánlatok kecsegtetik a vásárlókat, azonban jelenleg már a korábban garanciális javításra beadott készülékekért is hiába jelentkeznek az ügyfelek. A cég eközben elérhetetlen, az ismert telefonszámokon senki sem válaszol a beérkező hívásokra.

A Euronics magyarországi áruházait üzemeltető Vöröskő Kft. és Bravotech Kft. a Heti Válasz korábbi értesülései szerint a Magyarországi Szcientológia Egyházhoz köthető: a Vöröskő Kft. tulajdonosai, Fazekas Péter és Fazekas Zsolt az egyház hazai vezetői és fő támogatói. A két üzletember korábban az egyház fővárosi központjának megvásárlásához is hozzájárult 150 millió forinttal.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2010. augusztus 03. 14:18
erre épül a rendszerük, nem csodálkozunk. a liberális egyházalapítási szabályok eszenciája.
El Topo
2010. augusztus 03. 13:16
Annyira tudtam, hogy az Euronics is bedől.
hogyne
2010. augusztus 03. 12:56
Mit várunk a szcientológiai egyház kiszolgálójától?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!