Vizsgálat a sanghaji expo ügyében

2010. július 02. 18:51

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium vizsgálatot indít a Sanghaji Világkiállítás körülményeinek tisztázására. A vizsgálatot a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal folytatja le, feladata, hogy választ kapjon az expoval összefüggő, az utóbbi hetekben, hónapokban felmerült kérdésekre.

2010. július 02. 18:51

A kormányszerv rövid közleménye szerint az igazságügyi minisztérium létrehoz egy testületet a többi érintett szaktárcával, a Külügyminisztériummal, a Nemzetgazdasági Minisztériummal, és a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal közösen. Ez a testület felügyeli majd a jövőben a világkiállítással kapcsolatos feladatokat.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zázrivecz
2010. július 02. 19:46
Egyet értek az előttem szólóval, nehéz már ezeket a dolgokat számon kérni, de a kormány igyekezetét mindenképpen díjazom.
drienovác
2010. július 02. 19:04
az a helyzet, hogy annyi ügy van, amit vizsgálni kéne, hogy az már hihetetlen, egyszerűen nincs annyi ember, amennyi mindezeken képes volna átrágni magát... a pénzt azonban már itt is eltapsikolták, megint keresgélhetjük a veszett fejsze nyelét... aztán a vizsgálat is eltart egy darabig, aztán a bírósági szakasz is pár évig....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!