Távozik a TV2 első embere

2010. július 01. 12:56

Saját elhatározásából, közös megegyezéssel hagyja ott munkahelyét Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója. Várdy nyolc évig dolgozott a csatornánál különböző vezetői posztokon.

2010. július 01. 12:56

Közös megegyezéssel távozik a TV2 első embere, Várdy Zoltán. Az eddigi vezérigazgató 2002 óta dolgozik a jelenleg a ProsiebenSat.1 csoporthoz tartozó csatornánál különböző vezetői posztokon, emellett az előző tulajdonos SBS európai kereskedelmi alelnöke is volt.

„Úgy érzem, nyolc év után megérett az idő a váltásra, arra, hogy új fejezetet nyissak szakmai pályafutásomban. Október 1-jéig folytatom munkámat, hogy a cég új vezetőjének alaposan előkészített 2011-es terveket és remek őszi műsorstruktúrát tudjak átadni” - mondta a távozó vezérigazgató.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!