Palik utolsó nagydíja

2010. július 29. 13:29

A Hungaroring elnöki címét szeptembertől nem Palik László, hanem Gyulay Zsolt, a kétszeres olimpiai bajnok kajakos birtokolja.

2010. július 29. 13:29

Távozik a Hungaroring elnöki székéből Palik László. A riportert 2001-ben nevezte ki Deutsch Tamás sportminiszter a mogyoródi versenypálya vezérigazgatói és elnöki posztjára. A vezérigazgatói címet még Gyurcsány Ferenc megvonta tőle sportminisztersége idején, az elnöki címet azonban végül megtarthatta.

A Hungaroring új elnöke a kétszeres olimpiai bajnok kajakos Gyulay Balázs lesz, aki jelenleg a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke. A hazai Forma-1-es futam jövőjét nem zavarhatja a személycsere, hiszen a jogokat birtokló Bernie Ecclestone-nal 2016-ig a magyar állam megállapodást kötött. A Hungaroring visszakerült a Magyar nemzeti Vagyonkezelőhöz, felügyeletét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium látja el.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyuszika
2010. július 29. 17:31
Legalább tudni fogjuk hova tűnt Palik Latyika, ha már ő nem tudta hova tűnt Damon Hill. Akárki közvetíti majd , csak jobb lehet. Ha ő volt mindig átmentem valamelyik külföldi adóra, csak ne halljam.
gentry
2010. július 29. 15:41
Én szeretem a Palikot. És a F1-hez tökéletes a hangja, hisz az ember rajt után elszundikál és történik valami akkor Palik hangjára azonnal felébred. Tökéletes megoldás! :)
schnee
2010. július 29. 14:28
remélem a microfont is megvonják tőle hamarosan és nézhető f1 közvetítések lesznek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!