Kaltenbach nem akarta megvárni, míg menesztik

2010. július 01. 08:25

Távozik a Független Rendészeti Panasztestület elnöke, nem akarta megvárni, míg menesztik - írja a Népszabadság.

2010. július 01. 08:25
Lemondott Kaltenbach Jenő, a Független Rendészeti Panasztestület elnöke, bevallása szerint azért, mert nem akarta megvárni, míg meneszti a Fidesz-KDNP.
 
A Független Rendészeti Panasztestület elnöke 2008 elején jött létre a rendőrséget érintő lakossági panaszok kivizsgálására. A Népszabadság szerint a testület két jobboldali tagja tavaly ősszel összeférhetetlenségre hivatkozva azzal támadta Kaltenbachot, hogy elérte a nyugdíjkorhatárt. Eltávolításához akkor kétharmados többség szükségeltetett volna. A Fidesz-KDNP a lap szerint kitartott menesztése mellett, így Kaltenbach elébe ment az alkotmányügyi bizottság eltávolítási kísérletének, és július elsejei hatállyal beadja lemondását.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nhalasz9
2010. július 01. 10:51
Remélem, hogy ezzel a lelépéssel is jobbá lehet tenni a Panasztestületet!
buckafej
2010. július 01. 09:23
Kaltenbach egyértelműen az előző kurzus embere volt, és szerintem elfogult a jobboldallal szemben. Jól tette, hogy ment, őt nem sajnálom.
freehckr
2010. július 01. 08:51
Simor úr?! Na hallja ezt?! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!