A médiacsomag visszavonását kérik

2010. július 03. 10:58

A Délkelet-európai Média Szervezet (SEEMO) pénteken újra felszólította a magyar kormányt, hogy vonja vissza jelenlegi formájában a teljes médiacsomagot.

2010. július 03. 10:58
A SEEMO csatlakozott az IPI (Nemzetközi Sajtóintézet) közleményéhez, amely üdvözölte azt a tényt, hogy a Fidesz elhalasztotta a szavazást a javasolt médiacsomag néhány nyugtalanító eleméről. Az IPI egyúttal megismételte néhány nappal korábbi felszólítását, miszerint vonják vissza jelenlegi formájában a csomagot.
 

David Dagde, a világ legjelentősebb sajtóorgánumainak kiadóit és főszerkesztőit tömörítő, hat évtizede alapított IPI igazgatója aláhúzta: „Minden médiareform-kezdeményezésnek meg kell őriznie a magyarországi média függetlenségét, és csak a fő médiaszereplőkkel tartott konzultációk után szabad azt bevezetni”. 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civilina
2010. július 03. 20:43
Szóljatok már Vásárhelyi Máriának, hogy állítsa le magát, mert ha én kezdek fütyülni Máriáról a SEEMO és az IPI igazgatója, David Dage fülébe, akkor majd megnézheti magát!
Steppenwolf
2010. július 03. 14:51
Húú, de szívesen megkérdezném tisztelt David Dagde-t, hogy olvasta-e egyáltalán ezt a médiatörvény-tervezetet, tudja-e, hogy egyáltalán mi ellen tiltakozik, és hogy hol voltak, mikor a nem kormánypárti médiumokat diszkriminálták, ellehetetlenítették, miniszteri megbízásból tényfeltáró újságírókat próbáltak koncepciós perekkel eltenni láb alól, és még sorolhatnám.
picur3ka
2010. július 03. 11:45
Es? Az amerikai szenatus is hozott rolunk valami torvenyt. S mi lett? Semmi. Mindenki okoskodik. Ignoralando.
freehckr
2010. július 03. 11:42
...már csak a Júdea Népe Front nem nyilatkozott a magyarországi médiatörvény-tervezetről. Gondolom hiába tenném fel az egyszerű kérdést, mert nem kapnék rá kielégítő választ: mi a lóhere közük van hozzá?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!