MSZP-ultimátum Wiesztnek

2010. május 29. 13:49

Lendvai Ildikó közlése szerint, ha Wieszt János vasárnapig semmilyen meggyőző választ nem ad az ellene felhozott vádakra, akkor kezdeményezik a politikus párttagságának felfüggesztését.

2010. május 29. 13:49

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Gazdaságvédelmi Főosztálya tíz nappal ezelőtt vesztegetés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást annak kapcsán, hogy a Fidesz XI. kerületi szervezete hatalommal való visszaélés gyanúja miatt feljelentette Wieszt Jánost.

A Fidesz helyi szervezete szerint Wieszt János kétmillió forint csúszópénzt fogadott el, amelyet egy titokban készített videofelvétel tanúsít; a bemutatott felvételen az látszik, hogy a szocialista politikus, aki a XI. kerületi önkormányzat vagyongazdálkodási bizottságának is az elnöke, egy borítékot vesz át.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi75
2010. május 30. 09:30
Ildikó, Wieszt szombaton nem dolgozik vasárnap meg templomban van egész nap! Amúgy örök igazság,hogy ha egy kommunistát pofán köpnek azt mondja, esik az eső!
Horizont
2010. május 30. 07:42
Kezdeményezik?? Azonnali hatállyal kirúgni! Mindenhonnan!A szabad életből is!
WonderCsabo
2010. május 29. 20:15
Azért milyen pofátlansággal tagadta a vádakat. Hihetetlen.
Zázrivecz
2010. május 29. 20:07
Hehe kezdeményezik a felfüggesztését, nem a pártból való kirúgását... nem, csak a felfüggesztését... hisz nem csinált ő semmi rosszat csak a szoci hagyományokat folytatta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!