Mindenképpen aláírják a sávolyi hitelszerződést

2010. március 05. 14:55

Nem halogatható tovább, így március 10-ig aláírásra kerül a sávolyi Moto GP pályához nyújtandó hitelszerződés. A MFB honlapján ma nyilvánosságra hozzák a beruházásról készült tanulmányt, ám ez semmilyen módon nem befolyásolja a szerződés szignózását.

2010. március 05. 14:55
Március 10-éig az MFB és a spanyol befektetők képviselői aláírják a sávolyi Moto GP pálya megépítéséhez nyújtandó 15 milliárd forintos hitelszerződést - jelentette be Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke. Hozzátette, a határidő nem tologatható tovább, mivel a jövő héten mindenképpen folytatni kell a kivitelezést, különben nem készülhet el időben a létesítmény, ahol már a nyáron próbaversenyeket kell tartani a szeptemberi Moto GP futam előtt.

Suchman közölte, az MFB honlapján még a mai napon nyilvánosságra hozzák a beruházásról készült tanulmányt, amelyben anonimizálják a személyes adatokat. Az MFB által megrendelt tanulmány közzététele azonban semmilyen formában nem befolyásolja a hitelszerződés jövő szerdára tervezett aláírását.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zordonna
2010. március 05. 18:27
Hol a Fidesz? Miért nem hallok az ügyről (pl. a szerződés nyilvánosságrahozatala körüli cirkusz) a Hírtv-ben (+MNO)? Miért települt ki a Rájátszás a zsarolás ügyében Kovács Bence János irodájába a sportripoterükkel, teljesen rendhagyó módon, jónéhány napja?
phaidros
2010. március 05. 17:16
Ahogy egy nagy államférfi mondotta volt: Lehet menni a parlament elé tüntetni. Majd hazamennek! Avagy szétlopjuk az országot, ha meggebbedtek is. Is, hol vagy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!