Feljelenti a BKV a korrupciófigyelőt

2010. február 24. 10:06

A közlekedési vállalat feljelenti a K-Monitor korrupciófigyelő oldal készítőit, amiért az oldalon megemlítették Kocsis István nevét is.

2010. február 24. 10:06
A BKV polgári pert indít a K-Monitor Iroda ellen személyiségi jogok és jó hírnév megsértése miatt. Az indoklás szerint a vezérigazgató nevét olyan kontextusban jelenítették meg, ami Kocsis István jó hírnevét sértette.

Léderer Sándor az iroda nevében az mondt,azoknál az eseteknél, ahol megállt a tényfeltárás, de indokolt lenne az ügy folytatása, feljelentést is tesznek majd. Eddig a BKV-val és  a villamosművekkel kapcsolatban tettek feljelentést.

A honlapon található 11223 cikk közül egyébként tavaly 3678 került fel korrupciós témában. Legtöbbször Hunvald Györgyről, Zuschlag Jánosról, valamint Kocsis Istvánról írtak ebben az összefüggésben.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silverman
2010. február 24. 15:48
Sértette a jó hírnevét? Hát azt biztosan nem :)!
Szenzor
2010. február 24. 12:26
Dodókám, drukkolok, h megint legyen módod élvezkedni;-) http://malacnews.freeblog.hu/archives/2010/02/23/Tehetetlen_Dodo_Coming_Out/
kinai
2010. február 24. 12:11
A K-Monitor az egyik legkirályabb magyar oldal, rendszeres lelkes olvasói vagyunk. Feljelenteni értelmetlen, hiszen nem saját anyagokat közöl, hanem máshonnan vesz át kész cikkeket - ha valakinek valami gondja van, az eredeti közlővel kéne kekeckednie. Kocsis Istvánnak inkább a BKV és az MVM ügyeiben kéne bíróságra rohangálnia, nem egy ilyen remek kezdeményezés megfingatásával kéne foglalkoznia. Hajrá K-Monitor!
Karcolt
2010. február 24. 11:04
Mondjuk az MVM ügyeiért simán picsán kellen rugni Kocsist. Most akkor engem is feljelent a BKV?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!