Szabadlábon Overdose gazdája

2009. december 04. 10:11

A csődbüntettel vádolt Mikóczy Zoltán társával együtt Magyarországra indult.

2009. december 04. 10:11

Az információt megerősítette Alexandru Butuc, Mikóczyék ügyvédje. A két férfi "már úton van hazafelé". Mikóczyt és Györke Sándort októberben vették őrizetbe a román rendőrök Nagyvárad határában. Azzal vádolták őket, hogy a csődbiztos engedélye nélkül akarták elvinni felszámolás alatt álló élesdi húsfeldolgozójuk 43 millió forintra becsült és elárverezés előtt álló gépsorait.

A nagyváradi bíróság november elején első fokon Mikóczyt másfél év börtönbüntetésre ítélte csődbűntett vádjával. Györkére két év és két hónap börtönbüntetést szabtak ki a bírák csődbűntett és magánokirat-hamisítás miatt. A vádlottak megfellebbezték a döntést.

A törvényszék döntése ellen Mikóczy és Györke is óvást emelt, ugyanakkor több ízben is szabadlábra helyezésüket kérték, melyet eddig a román igazságszolgáltatás elutasított, a csütörtöki, másodfokú tárgyaláson azonban a kérésnek helyt adtak. (MTI)

Szabadlábon Overdose tulajdonosa (Index)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!