Zsidózott a cigányvajda a szélsőjobb gyűlésen

2009. november 17. 19:10

Drámai abszurd: cigányvajda szónokolt a Jobbik gyűlésén Sajóbábonyban.

2009. november 17. 19:10
Vona Gábor Jobbik-elnök Sajóbábonyban a hétvégi feszült helyzetről annyit mondott: A cigányokat valakik feltüzelték a gárda ellen, mert valódi oka nincs a félelmeiknek. A Jobbik-elnök szerint minden bizonnyal a nemzetbiztonság állhat az események mögött, hogy „valakik odafenn a zavarosban halászhassanak.”

Megoldásként romaproblémára a Jobbik megerősítené a rendőrséget, csendőrséget hozna létre, és legalizálná a Magyar Gárdát, amely a párt rendfenntartójaként működhetne. „Megálljt parancsolnának a gyerekgyártásnak” - a családok csak akkor kapnának segélyt, ha biztosított a gyerekek nevelése.

A gyűlésen felszólaló Kállai Csaba cigányvajda szerint érthetetlen a magyar-cigány szembenállás. „A cigányok ugyanazt eszik, mint a magyarok. Vannak emberek, akik nem eszik a disznóhúst, de mi, cigányok megesszük.” – jelezte az országos fővajda, hogy nem a cigányok, hanem a zsidók, akik nem illenek a magyarok közé. Kállai vastapsot kapott.

Jobbik: csak az féljen, aki nem tartja be törvényeinket (Index)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemhivo
2009. november 18. 20:55
..grat honphibu!..:) ..kállai azt képzelte, hogy a közös, "zsidózósplatformon" ő lehetne a jobbik "diszcigója"...de vona még egy kézfogásra sem méltatta ezt a szerencsétlen hülyét..
honphibu
2009. november 18. 09:26
Ebben az országban senki sem rasszista, antiszemita, itt csak a bűnözőket nem szeretik, a cigányok és a magyarok egyívásúak (pontosabban egyevésűek), az ellenség közös, akik szítják a feszkót, akik felsorakoztatják az egyik oldalon a cigókat, a másikon a magyarokat, akik a háttérből a Jobbikos autóra uszítják a romákat, hogy törjék ripityára, ez teljesen kiviláglik a bábonyi cigányvajda nyilatkozatából. Szegény Vona most bajban van, hogy kiderült, végülis a cigókkal egy platformon állnak, közös az ellenség, kénytelen szembesülni azzal, hogy cigánybűnözés nincs is, csak zsidóbűnözés, amit még a romák is látnak, annyira nyilvánvaló. Gábor Áron utódai ugyanúgy harcolhatnak ezekután új szabadságharcunkban, előre, cigány-magyar két jóbarát, szebb jövőt!, így köszönnek már bábonyban is a romák egymásnak!!!
sunázó
2009. november 17. 23:31
És akkor most betiltják a cigányvajdát?
freehckr
2009. november 17. 22:19
Mi a franc lett az Indexszel? Kezdenek teljesen szétesni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!