Előzetesben a sajóbábonyi rongáló cigányok

2009. november 18. 16:50

A vád felfegyverkezve, csoportosan elkövetett közösség tagja elleni erőszak, illetve rongálás.

2009. november 18. 16:50
Előzetes letartóztatásba helyezte a miskolci városi bíróság szerda délután azt a három férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy vasárnap megrongáltak egy járművet a Borsod megyei Sajóbábonyban. A döntés szerint a bíróság december 18-ig helyezte előzetes letartóztatásba a gyanúsítottakat. Indoklásként megemlítették, hogy mindhárom férfi esetében fennállhat a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve a tanúk befolyásolása, esetleg megfélemlítése. Két gyanúsítottnál pedig a bűnismétlés veszélye is.

A vizsgálat szerint felfegyverkezve, csoportosan elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntette, illetve rongálás vétsége miatt indítottak eljárást. Az eddigi adatok szerint Sajóbábonyban a helyi lakosok mintegy 40-50 fős csoportja vascsövekkel, fakarókkal és egyéb sérülésre alkalmas eszközökkel vonult a települést jelző táblához vasárnap délután, miután megtudták, hogy a Jobbik tagjai a településre érkeznek.

Előzetesben a sajóbábonyi rongálók (FN,MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. november 19. 18:31
nemhivo! Miért fosol a Gárdától? Milyen a színed? Te vagy a Hófehérke? Vagy kicsit kontrasztosabb vagy?
Ombudsmanyus
2009. november 19. 12:40
Milyen az a csoportosan elkövetett közösség? Mintha egy vessző hiányozna. Vagy csak gyenge vagyok nyelvtanból?
Nemhivo
2009. november 18. 21:05
..nagyon helyes, hogy előzetesben vannak a rongálók,.. de én azért szívesen olvasnám azt is, hogy legalább pénzbüntit kaptak azok a "gárdisták" is akik egy nyilvános rendezvényen szelektálják a bemenni akarókat, kizárólag származás szerint..(: Ezt egyetlen, diszkós- vendéglátós stb sem teheti meg, pláne nem egy önjelölt akárki..
Szenzor
2009. november 18. 18:42
Kicsit kapcsolódva ajánlanék egy kétperces kitérőt: http://malacnews.freeblog.hu/archives/2009/11/18/Egy_pikans_komment/ (Tényleg csak két perc.) Üdv.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!