Mindenki megnézheti a Debrecen meccseit

2009. szeptember 03. 12:27

Valószínű, hogy mind a Debrecen, mind a válogatott nemzetközi meccseit élőben, ingyen nézhetjük majd a csatornákon.

2009. szeptember 03. 12:27
A magyar futball sikere gondot okoz a tévécsatornáknak, egyre többet kell fizetni a közvetítési jogokért, és egyre jobb idősávokat követelnek maguknak a meccsek. A válogatott jövő heti világbajnoki selejtezőjét a sajtóhírek szerint csak felvételről adta volna az RTL Klub a Barátok közt miatt, a Debrecen BL-mérkőzéseinek egy részét pedig csak kevesen láthatnák élőben a DigiSport nehézkes indulása miatt.

A Tv2 a szerdai BL-meccseket péntek hajnaltól adhatja le az érvényes szerződés szerint, vagyis legrosszabb esetben felvételről, szeptember 18-án sugározzák a szeptember 16-ai Liverpool–Debrecent. A DigiTv azonban az Index szerint támadásba lendült, és ma fogják bejelenteni, hogy a DigiSportot elérhetővé teszik a többi kábel- és műholdas szolgáltató számára is. A portál úgy tudja, hogy a Digi a tárgyalások lezárulásáig, de legkésőbb október 31-ig ingyen elérhetővé teszi sportcsatornáját a szolgáltatók számára. Vagyis így elvileg bárki ingyen nézhetné a DigiSportot, és ott a Derbecen első BL-meccsét.

Mindenki megnézheti a Debrecen meccseit (Index)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!