Csónakázótó a polgármester háza előtt

2009. szeptember 17. 10:28

Önkormányzati pénzből létesül tó, éppen Meggyes Tamás esztergomi polgármester háza előtt.

2009. szeptember 17. 10:28
Engedély nélkül kezdték meg egy tó létesítését Meggyes Tamás búbánatvölgyi háza előtt. Az esztergomi polgármester szerint nem is kell engedély. A beruházást az önkormányzat finanszírozza. A polgármester szerint gáncsoskodik, aki mindebben kivetnivalót talál. Meggyes Tamás szerint csak rekultiváció zajlik, s még nem az új csónakázótó medrének kialakításán munkálkodnak az egykori halivadék-nevelő tó kimélyítésével, területének megnövelésével. Benn van az építési engedély iránti kérelem, de a vízügyi felügyelet az elbírálás előtt hatástanulmány készítését kérte.

A tó megnagyobbítása az ő háza számára eredményezne panorámát azzal, hogy a nyilvántartásban földterületként szereplő medret vízzel árasztatja el. Esztergom első embere nem tudja megmondani, hogy pontosan mennyibe kerül mindez - szerinte idén mintegy 50-100 millió forintot szánnak az új tóra. Több mint százan írták alá eddig a helyi civil szervezet, a Búbánatvölgyért Alapítvány nyilatkozatát, amely szerint: elfogadhatatlan, hogy a fejlesztési elképzelések közül számukra legfontosabb víz- és csatorna bevezetését teljes egészében az ingatlantulajdonosokra akarják terhelni, miként arról az önkormányzat legújabb határozata rendelkezik.

Tó készül a polgármester háza előtt (NOL)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. szeptember 17. 15:24
Kösz kistáska, hogy te is bízol a Jobbikban. Mármint, hogy ők tesznek itt rendet jövőre.
honphibu
2009. szeptember 17. 14:12
Majd a Jobbik bíróság elé állítja ezt is egy év múlva. Lesz nemulass!
tevevanegypupu
2009. szeptember 17. 13:55
Ez lenne az a helyzet, mikor Orbannak le kellene ulni beszelgetni ezzel az eszement alakkal. Es kozolni vele, hogy ugy tunik tevedett a fidesz, o megsem alkalmas a polgarmesteri tisztsegre. Mondjon mar vegre le!
medve
2009. szeptember 17. 13:32
Hát ez gáz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!