Kósáné és Torgyán a Szigeten

2009. augusztus 11. 16:23

A rendszerváltásról is szó lesz az Országgyűlés sátrában a Szigeten, ahol kerekasztal beszélgetésekkel várják az érdeklődőket.

2009. augusztus 11. 16:23

A hagyományos programokon túl idén a rendszerváltásról is szó lesz az Országgyűlés sátrában a Sziget fesztiválon, a beszélgetésen többek között Torgyán József volt kisgazda politikus is részt vesz - tájékoztatott az Országgyűlés sajtószolgálata kedden. A szigeti jelenlét célja, hogy a fiatalok még többet megtudjanak a törvényhozás munkájáról, megértsék a parlament működését, megismerjék az Országgyűlés épületét. A sátorban a tavalyihoz hasonló programok várják az érdeklődőket: a látogatók fotókiállítást tekinthetnek meg, kvízek kitöltésével tesztelhetik tudásukat és ajándékokat is nyerhetnek. A fiataloknak lehetőségük lesz arra is, hogy "benyújtsák" saját törvényjavaslatukat.

A már megszokott programokon túl egy kerekasztal-beszélgetéssel is várják az érdeklődőket. Szombaton a rendszerváltásról beszélget majd Hegedűs István, Kósáné Kovács Magdolna, Mécs Imre és Torgyán József. Az Országgyűlés három nyári ifjúsági fesztiválon jelenik meg önálló sátorral. Az EFOTT-on, a Szegedi Ifjúsági Napokon és a Szigeten történő megjelenésre összesen kétmillió forintot fordít a parlament. (mti)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!