Kirúgták a BKV szóvivőit

2009. augusztus 26. 13:19

Kiricsi Karola és Szilágyi Károly távozását a cég a szóvivői pozíció megszüntetésével indokolja.

2009. augusztus 26. 13:19
A BKV egy új kommunikációs rendszert vezet be, amelynek lényege, hogy az adott területet, projektet legjobban ismerő szakemberek a „legfrissebb adatokról, változásokról tudnak beszámolni” - olvasható a közlekedési társaság közleményében.

Mint írták: az új rendszer kéthetes próbaidőszaka sikeres volt, ezért megszűntették a szóvivői pozíciót. Hozzátették: az intézkedés „egyszerűbbé és költségtakarékosabbá” teszi a tájékoztatást és elősegíti, hogy a sajtó képviselői a BKV - témában illetékes - vezetőivel közvetlen kapcsolatba kerüljenek.

A BKV közleményében azzal is indokolta szóvivőinek távozását, hogy a cég számára fontos szempont a „nyitottság, az átláthatóság és a gyors tájékoztatás”, a lépéssel pedig egyszerűsödik és ésszerűsödik a tájékoztatás. (MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2009. augusztus 27. 08:07
Na, mit mondtam? Karola a minimumot kapja, a másik arc meg semmit! Húúú, de megtisztult a BKV! Hogy ennyire hülyének nézik az embereket, az már fájdalmas.
ádámka
2009. augusztus 26. 19:11
Karolaaaaa, mi lesz most így velünk?!
StG
2009. augusztus 26. 18:15
Megy így legalább mindig ott lesz az az érv, hogy az épp illetékes et. épp most nem ér rá tájékoztatni. (szemben a szóvivővel, akinek az a dolga, hogy ráérjen)
imres
2009. augusztus 26. 15:02
Én nem ismerem a BKV szóvivőit, de furcsának tartom, hogy a rossz hírek közlőit küldik el. A BKV-nál most feltalálták a spanyolviaszt. Most éppen olyan illetékes elvtárs döntött, aki szerint szóvivő nélkül is lehet élni. Persze lehet, hogy a jövő héten majd egy másik illetékes elvtárs kerül döntési pozícióba, aki szereti a szóvivőket... és visszaállítja a rendszert. Istenem! Ezek idióták!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!