Feloszlathatják a makói Fideszt

2009. július 03. 08:52

A makói Fidesz-szervezet feloszlatását javasolja a párt országos elnökségének a megyei választmány. Újabb két évig Farkas Sándor lesz a Fidesz megyei elnöke.

2009. július 03. 08:52

A megyei választmány tárgyalt Kerényi János regionális pártigazgató javaslatáról, amely a makói Fidesz-szervezet feloszlatására vonatkozott. Az ok: a szervezet hosszú idő óta alapszabály-ellenesen működik, áldatlan állapotok uralkodnak a Maros-parti településen. A résztvevők egyhangúlag támogatták Kerényi előterjesztését, így a döntést a Fidesz országos elnökségének kezébe tették, mely rendelkezhet a feloszlatásról, illetve a makói Fidesz újjászervezéséről.

Emellett gyakorlatilag egyhangú szavazással választotta meg a Fidesz megyei elnökévé Farkas Sándor országgyűlési képviselőt a megyei választmány. A szentesi politikusnak, aki 1997-2003 között, valamint 2007-től ez idáig vezette a megyei szervezetet, nem volt ellenjelöltje a tisztújításon. Konszenzusos döntés született a megyei elnökség, illetve az országos választmány új tagjairól is.

Folytatódó tisztújítás - feloszlathajták a makói Fideszt (SzegedMa.hu)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!