Bibliának hívhatják azt a könyvet

2023. április 20. 17:22

Amire lehet azt mondani, hogy baromság.

2023. április 20. 17:22
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Bibliának hívhatják azt a könyvet.

(Amire lehet azt mondani, hogy baromság, vagy hogy idejét múlt, vagy bármit, de meglepődni azon, hogy egy katolikus iskolában ilyesmi előfordul, hát szóval…)”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GrumpyGerald
2023. április 21. 19:18
A Bibliára azt lehet mondani, hogy baromság? Itt tartunk már a civilizációnkkal? Szégyellem, hogy ma...mai ember vagyok.
Aerion
2023. április 21. 11:45
A sátánista bibliában a buziság erény. Erről szól a progresszió.
diodoro
2023. április 21. 08:38
"Az ókori görögöknél erénynek számított a férfi szerelem. Fiatal fiúkat tartottak szeretőnek." Úgy általában nem. Ott is volt pederaszta réteg. Az ókori görögök zöme azonban normális viszonyt folytatott. Nem véletlenül maradtak fenn olyan tartalmú alkotások, amelyek egy-egy ismert személy ilyen irányú vonzalmát taglalták. Ezek ugyanis zömében a lejáratást szolgálták saját korukban is. Ékes példája ennek Caesar ellen született röpiratok melyben Nikomédész királlyal történt kapcsolattal vádolták és amelyet ellenfelei terjesztettek.
Valeri Anna
2023. április 21. 08:22
A homoszex tilalma nem keresztény huncuttság, 5783 éves Ószövetségi kötelesség! Mózes a kőtáblával hozta ... Ideje lenne a keresztényekről leszállni, és az ateista prolik identitását keresgélni, felmenőiket kritizálva, tudatlanságot okozva fattyaiknál. Lev 18.22 Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog. Lev 20.13 Ha valaki férfival hál együtt, úgy, ahogy asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten részesek, ezért meg kell halniuk, vérük visszahull rájuk. Lev 20.22 Tartsátok meg minden törvényemet, minden parancsomat és éljetek szerintük: akkor nem okád ki a föld benneteket, ahová vezetlek, hogy ott lakjatok. Lev 20.23 Ne kövessétek azoknak a népeknek a szokásait, amelyeket elűztem előletek, mivel elkövették mindezeket a dolgokat és megutáltam őket. Sir 5.2 Ne kívánság és vagyon szabja meg utadat, szívednek ösztönös vágyait ne kövesd. Sir 5.3 Ne kérdezd hencegve: "Ki parancsol nekem?" Mert az Úr nem késik, hogy észre térítsen. Sir 5.4 Ne mondd: "Vétkeztem és mi bántódás ért?" Mert az Isten tovább bírja kitartással. Sir 5.5 És a bocsánatot ne vedd oly biztosra, hogy bűnt bűnre halmozz annak tudatában.  MTörv 22.5 A nők ne hordjanak férfiruhát, s a férfiak se női ruhát. Mert aki ilyet tesz, utálat tárgya az Úr, a te Istened szemében. MTörv 22.9 Szőlődbe ne ültess kétfélét, különben az egész a szentélyt illeti, az elvetett mag is, a szőlő termése is.---homoszex MTörv 22.10 Amikor szántasz, ne fogj össze ökröt szamárral.----homoszex MTörv 22.11 Ne ölts magadra gyapjúból és lenből vegyesen szőtt ruhát. ----homoszex MTörv 23.18 Izrael lányai közt ne legyen, aki eladja magát, s Izrael fiai közt se, aki kéjelgésnek él.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!