Független az a korrupcióellenes hatóság...

2022. szeptember 06. 11:49

...amiben ugyanannyi szavazati joga lesz a kormánynak, mint a nem kormányzati szereplőknek?

2022. szeptember 06. 11:49
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Független az a korrupcióellenes hatóság, amiben ugyanannyi szavazati joga lesz a kormánynak, mint a nem kormányzati szereplőknek?”

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jusztiscsak
2022. szeptember 07. 10:33
Mindazok ellenére, hogy nem ismerem személyesen MZP-t, sok Hódmezővásárhelyennlakó barátom van. Elhittétek ti is az aljas lejárató kampányt. Beteg világban élünk. Kérdezzetek meg ti is egy hódmezővásárhelyit. Elmondja, hogy mit tett a városáért, fidesz ellenszélben is. Elmondaná nektek mindenki, hogy mintapéldája a közpénzek felelős kezelésének, a korrupciómentes vezetésnek, a szakmai irányításnak. Amire szüksége lenne ennek a megnyomorított, szétlopott, gyülölet politikával szétzilált országunknak is. Így a korrupt köpcös törpe elérte ismét a médiatúlsúllyal és a osztogatásával, hogy megy tovább a mutyizás, a lopás és a távolodás a fejlett országok szintjétől.
elfújta az ellenszél
2022. szeptember 07. 10:15
Maki még a moslékos csapattársait is meglopta a külföldről kapott kampánypénzekkel. Kíváncsi vagyok Karácsonynak leosztott-e a zsugából, miután neki köszönheti a pozícióját
Hangillat
2022. szeptember 06. 23:31
Lételeme a zűrzavar. Itt az ősz, az avar. A parlamenten kívüli MZP határon túli , pénzes, nem hódoknak hódoló hódolata és avaros zűrzavara. Ha hatalmon lenne, a hat almosoknak már nem hat almuk. "kevesebbet..." A Zagyva nem arrafelé folyik, ő viszont az,; kb. így lehet megérteni.
Házam Hazája
2022. szeptember 06. 23:23
A gyerekeidet 18 töltével remélem a nav darabokra szedi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!