Sötét verem

2016. szeptember 14. 07:25

A jegybankelnök válása és románca tehát önmagában nem érdemelne vezércikket. Időnként azonban előállhat olyan helyzet, amikor a szerelmi élet elveszti magánélet jellegét.

2016. szeptember 14. 07:25
Csécsi László
Magyar Nemzet

A Pageo alapítvány egyébként több szálon is kötődik Vajda Zitához, jobban mondva a családjához, ugyanis három alapítványnak is Matolcsy kedvesének édesanyja, Vajda Péterné készítette a könyvelését. Ráadásul mind a hat jegybanki alapítvány megbízta munkával azt a céget, amelyiknél Vajda Zita édesanyja dolgozik. Nem titok, hogy a jegybank alapítványai eddig is jó viszonyt ápoltak azokkal az emberekkel, akik közel állnak Matolcsy György szívéhez. A felesége által vezetett Balatonakarattyán is fektettek be pénzeket, de a jegybankelnök unokatestvére, Szemerey Tamás bankjában is helyeztek el összegeket. És most csak a legszűkebb családról beszélünk.

Matolcsy György tehát régóta tartozik a közvéleménynek néhány magyarázattal. Amennyiben inkább az emberek fantáziájára bízza a kérdés megválaszolását, akkor ne lepődjön meg, ha sokan gondolják azt, hogy a szerelem nemcsak sötét verem, hanem bizonyos esetekben korrupciós kockázatot is rejt magában.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2016. szeptember 14. 09:19
A NER nyertesei állami pénzből kurvázhatnak kedvük szerint. Matolcsy pl havi 1,7 milliót fizet csak ennek a luvnyának direktbe. Az indirektet még nem sikerült felderíteni.
Mich
2016. szeptember 14. 08:00
A simicsicska persze biztosan kitárgyalta már a Gazdája, G.Lali magánéletét, a zsúrfiúkkal stb... csak éppen hozzám nem jutott ez el. De nem is érdekel.
ördöngös pepecselés
2016. szeptember 14. 07:59
az ellenzék a geciszinttől képtelen elemelkedni
Bástyaelvtárs
2016. szeptember 14. 07:59
Svájcban a jegybank elnök ha ennek csak tizedét próbálta volna meg, amit otthon Matolcsy meg mer csinálni napok alatt előzeteseben találta volna magát. Kulturált országban nincsenek a kormány farvizén felnövő oligarchák, nálunk ez a rendszer természetes része.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!