Orbán: A mi baloldalunk egy háborúpárti baloldal (VIDEÓ)

2024. május 04. 13:31

A miniszterelnök szerint éppen ezért, akik a baloldalra szavaznak, a háborúra szavaznak.

2024. május 04. 13:31
ORBÁN Viktor

Videót posztolt közösségi oldalán Orbán Viktor, amelyben arról beszél, hogy a magyar baloldalt külföldről pénzelik, és ezért háborút rendelnek. Hiszen, mint fogalmaz, a képlet egyszerű: aki a pénzt adja, az rendeli a zenét.

A miniszterelnök szerint a mi baloldalunk egy háborúpárti baloldal.

„És még csak azt sem merem mondani, hogy a lelkükből háborúpártiak, nem látunk bele a lelkükbe, biztosan vannak ott olyan emberek, akik egyébként inkább békepártiak lennének, de az érdekeik bekötik őket a háborúpárti európai világba” – magyarázta Orbán, aki szerint az ellenzéket külföldről pénzelik, és ezügyben világosan kell beszélni.

Akik a pénzt adják nekik, azok mind háborúpártiak”

– tette hozzá. Úgy véli: ezért nem az a kérdés, hogy egyébként ismerünk-e egy olyan rendes baloldali szomszédot, aki ugyan balra szavaz valamilyen rejtélyes okból, de biztos a béke oldalán áll.

A miniszterelnök szerint a kérdés inkább az, hogy akire ő szavaz, vagyis a magyar baloldal vezetői, azok urai-e saját maguknak. Orbán szerint a válasz az, hogy nem, „mert megvették őket kilóra”.

„Ezért a magyar baloldal, függetlenül a magyar hagyományaitól, talán még néhány jóérzésű baloldali ember szándékától is, de a magyar baloldalra szavazni, azt jelenti, hogy a háborúra szavaznak” – jegyzi meg a miniszterelnök.

 

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­I­­­g­a­­­z­­i n­i­m­f­­­o­­­m­­­á­­n­i­á­­­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Tommaso
2024. május 05. 01:43
lofejazagyban-2 gyáván kussol, mert érvek hiján alulmaradt a vitánkban
Tommaso
2024. május 05. 01:41
ORBÁN a HÁBORÚPÁRTI, ez vitán felül áll. Ugyanis egy békepárti nem segitette volna vétójával Putyin HÁBORÚPÁRTI Pátriárkáját. A VÉTÓ, az kizárólag nemzeti érdekből használható ultima ratio. Mivel Kirill pátriárka orosz, Orbán orosz érdekből vétózott az EU-ban. EZ GYALÁZAT!
Tommaso
2024. május 05. 01:41
Nógrádi szerint és Orbán szerint is) aki fegyverrel támogatja valamelyik harcoló felet, az háborús résztvevő. Nőgrádi és Orbán szerint zajlik egy Ukrajna - Észak-Korea háború. (ez persze butaság)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!