A Fidesz megvalósította a Jobbik kormányprogramját

2011. december 09. 19:50

Az orosz közmondás szerint „akié a kocsma, azé a nóta”, a közmondás lehet, hogy téved, mert a kocsma még a Fideszé, de a nóta jobbikos.

2011. december 09. 19:50
Tokfalvi Elek
Hírszerző

Sokan betegre aggódják magukat, hogy mi fog történni, ha a jelenlegiek is megbuknak, és végül jön a Jobbik. Felesleges az aggodalom.

Ráakadtam egy régi posztomra a tavalyi választási kampányból, amelyben a Jobbik programját elemeztem, és most megvilágosodtam.  Akkor arra akartam kilyukadni, hogy a Jobbik semmivel sem szélsőségesebb a Fidesznél. (Leszámítva a nyílt rasszizmust, de annak semelyik írott programjában nem volt semmi nyoma.) Most, másfél évvel később rájöttem, hogy a helyzet ennél súlyosabb, mármint ha a Fideszt nézzük. Az történt, hogy elcsaklizták a Jobbik programját.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2011. december 10. 10:42
A Jobbik programjából tényleg vett át a Fidesz, és ezt zseniálisan csinálta. De azért az arab-magyar barátság napja meg a többi iszlamista szarságot nem vették át, mert a Fidesz nem antiszemita. Rendpártiság, hajléktalanok - őket is csak azóta védi a Jobbik, amióta rendet kezd tenni a Fidesz. Most aztán lehet hápogni mindenkinek :)
Senye Péter
2011. december 10. 09:10
Semmi értelme a fasisztázásnak. Ha lesz is a közeljövőben egy totalitárius állam, annak nem lesz szüksége náci vagy kommunista tömegbázisra.
heima
2011. december 10. 06:24
és vajon mi lehet a Teljes Igazság, hiszen Elek öncenzúrázta magát a cikkében, úgy retteg a médiatörvénytől?!!
marós
2011. december 10. 05:30
A Hírszerző annyíra bulvárosodot, hogy észre sem vette magáról, hogy már nem szerzi a hírt, hanem terjeszti a rémhíreket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!