Keresztapa-jelenettel reagált Orbán Viktor Soros György bejelentésére

2023. június 12. 10:48

„Soros 2.0” – kommentálta a miniszterelnök Alexander Soros színre lépését.

2023. június 12. 10:48
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Soros György nemrég bejelentette, hogy birodalmát annak minden vagyonával fiára, Soros Alexra hagyja. A Wall Street Journalnak az utód azt nyilatkozta, hogy családja 25 milliárd dolláros birodalma a jövőben a szavazati- és az abortuszjogok támogatását is növelni fogja. 

A 37 éves fiatalember azt is elárulta, hogy

nem hagy fel azzal, hogy támogassa az amerikai baloldali politikusokat.

Alex elmondta, hogy aggasztja, hogy Donald Trump visszatér a Fehér Házba. Ez arra utal, hogy a Soros-szervezetnek jelentős pénzügyi szerepe lehet majd a 2024-es elnökválasztási versenyben – húzta alá a lap.

A magyar miniszterelnök minderre a Keresztapa című kultfilmből származó giffel reagált, melyhez kísérőszövegként csak annyit írt:

Soros 2.0.

Orbán Viktor vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

***

Nyitókép: MTI/Európai Parlament/Philippe Buissin

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. június 13. 18:25
Találó, és szellemes!
BlancoAgilon38
2023. június 13. 07:51
Szép volt Viktor!
tapir32
2023. június 13. 02:03
A jobboldal feladata az organikus társadalmi rend helyreállítása a liberáldeviánsok homogenizáló törekvései ellenében! A sorosista álcivil, politikai szervezetekkel szemben a valódi civil társadalom felépítése! A sorosista NGO-knak semmilyen társadalmi legitimációja nincs! Csak fizetett alkalmazottaik vannak. Ne hidd el, amit terjesztenek! Európa jövője a keresztény konzervativizmus! Ma ez a progresszív! A szabadság halálát a szabadságot minden határon túl kiterjesztő liberalizmus hozza el. A nyílt társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. Ma már a nyílt társadalom utópiája egy anakronizmus.
akkor ki
2023. június 12. 22:20
Van humora a főnöknek, no!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!