Emmanuel Macron visszakapaszkodott

2022. szeptember 01. 13:40

Javult a francia elnök bizalmi indexe.

2022. szeptember 01. 13:40
null

Emmanuel Macron pozitívan kezdi az új évet – írta meg a Le Figaro. A francia lap beszámolt arról, hogy bár ellenfelei arra fogadtak, hogy a köztársasági elnöknek nehéz lesz visszatérnie a munkába, de úgy tűnik, hogy javult a bizalmi indexe. Hozzátették, a Fort de Brégançonban töltött nyaralásai során jet ski-kirándulásai körüli viták, a borús gazdasági kilátások és a viharos társadalmi időszak ígéretei mind-mind gyengítették Emmanuel Macront, viszont a Kantar barométere azt mutatja, hogy

az államfő gond nélkül átvészelte a nyarat.

Még jobb, hogy a lap szerint a bizalmi indexének növekedése némi levegőhöz juttatja őt egy olyan időszakban, amikor a vásárlóerejük miatt aggódó franciák alaposan megfigyelik a szavait.

Nyitókép: Twitter

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MyOp
2022. szeptember 02. 08:58
Le jour de gloire est arrivé.
Csubszi
2022. szeptember 01. 23:25
Visszakapaszkodott? Nyilván a fára! Oda való libsi majom!
turáni sólyom
2022. szeptember 01. 21:47
Le Figaro egy libsi fészek Az sem igaz amit kérdez. Ennyit is ér!
kafabatka
2022. szeptember 01. 17:03
Különösebben nem érdekel a helyzete,ám a cikket olvasva lefagyott az agyam értelmező központja. Nem vagyok nyelvész,csak sokat olvasgattam valamikor akár keménykötésű könyveket is,emiatt fejlődött ki bennem az a bizonyos érzékenység. Nem érzékenyíteni akarok,hanem csak a szóhasználatra hívnám fel a figyelmet. "franciák alaposan megfigyelik a szavait."-írta a cikk szerzője. Nem hagyom magam. Szavak megfigyelése?Miért? Lehallgatják? A franciák? Nem hallgatása? Vagy figyelnek a szavaira,de kiráz a hideg a magyartalan,vagyis értelmetlen fogalmazványok miatt. Megmondom őszintén,mintha csak a Mandinerre lenne jellemző az ilyenfajta fogalmazás. Már a kugli is magyarosabban fordít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!