Majd egy teljes hétig nyüszített a romok közt Sammy

2022. január 14. 21:40

Hat nap után mentettek ki egy összeomlott házban rekedt kutyát Seattle-ben. A lakóház egy földcsuszamlás következtében csúszott le talapzatáról.

2022. január 14. 21:40
null

A fekete labradort a seattle-i tűzoltók szabadították ki a romok alól. A Sammy névre hallgató négylábú stabil állapotban került elő, farkát azonnal csóválni kezdte, amint meglátta gazdáját. A január 7-én történt földcsuszamláskor a tulajdonosok, James és Didi Fritts, valamint kutyáik, Sammy és Lilly is a házban voltak. Didi Fritts ki tudott menekülni, férjének, Jamesnek azonban a hatóságok segítettek kijutni.

Lilly azonnal elpusztult, amikor a sár és a törmelék elsodorta a házat.    

Sammyt viszont nem találták, ezért a tulajdonosok a következő napokban rendszeresen visszajártak a házhoz, ekkor hallották meg a kutya halk nyüszítését.  A mentőalakulatok láncfűrésszel vágták át a ház falait és padlózatát, hogy a kutyához férjenek. Óvatosan kellett eljárniuk, mert félő volt, hogy az instabillá vált ház összerogy.

(MTI)

Fotó: YouTube

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zara
2022. január 14. 22:13
világszenzáció... és amig bullshittel foglalkozik a nép nem kell mondjuk azzal foglalkozni h a DARPA titkos dokumentumai szerint az ivermectin hatékony a covid ellen és ezt már 2020 áprilisában tudták, de mégis gyakorlatilag betiltották annak használatát, mert akkor mitől félne a nép és oda lenne a évi 100milliárd dolláros fakcinabiznisz... https://www.zerohedge.com/covid-19/hidden-military-documents-reveal-nih-intent-create-sars-cov-2-using-gain-function-research
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!