Seattle polgármestere elrendelte a város „elfoglalt” övezetének felszámolását

2020. július 01. 16:42

Carmen Best rendőrfőnök közleményben jelentette be, hogy a rendőrség meg is kezdte a fegyveres tüntetők által mintegy két héttel ezelőtt létrehozott övezet felszámolását.

2020. július 01. 16:42

Elrendelte a közelmúlt tüntetései alatt „elfoglalt” seattle-i terület felszámolását a város polgármestere, Jenny Durkan szerdán. Durkan rendeletet adott ki és „törvénytelen gyülekezésnek” nevezte az övezetet. Carmen Best rendőrfőnök közleményben jelentette be, hogy a rendőrség meg is kezdte a fegyveres tüntetők által mintegy két héttel ezelőtt létrehozott övezet felszámolását.

A fegyveresek által körülkerített és lezárt részen az elmúlt napokban elharapódzott az erőszak: több lövöldözés volt, két afroamerikai tinédzsert agyonlőttek, többeket kórházban ápolnak.

(MTI)

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pumuklik
2020. július 02. 09:23
Erre minek kellett két hetet várni?
zakar zoltán béla
2020. július 01. 22:26
Nocsak, Utolsó MohikAN?!
néhai Ch.Pilot
2020. július 01. 22:12
Jenny Durkan egy elvtelen szemét. A Seattle-i "önálló állam" kikiáltásakor a lázadók mellé állt, visszabeszélt az elnöknek is (tehát hazaáruló). Most meg "törvénytelen gyülekezésnek" nevezte az övezetet, és elrendelte a dolog visszacsinálását. Fejét kell venni! Minimum lemondásra kell bírni. De ha abban az államban van halálbüntetés, nem kérdés, hogy megérdemli.
Minnie
2020. július 01. 22:10
Hagyni kellett volna még egy kis ideig. Lefelezték volna magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!