Trump imádja az alacsonyan iskolázottakat

2016. február 24. 09:30

Donald Trump nevadai győzelmi beszédében kifejtette, hogy a fiatalokkal, a latinokkal, a magasan és alacsonyan iskolázottakkal nyertek. A republikánus amerikai elnökjelölt hozzátette, imádja az alacsonyan iskolázottakat.

2016. február 24. 09:30

Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt elmondta győzelmi beszédét Nevadában. A beszédben leginkább azt hangsúlyozta, milyen választói csoportoknak köszönheti a győzelmét.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2016. február 24. 21:09
Mindenhol az "alacsonyan iskolázottak" döntik el a választásokat, ezért szeretik őket annyira a politikusok...
Pandaka pygmaea
2016. február 24. 16:47
Az biztos hogy érdekesebb lesz a világ, ha Trump lesz az USA elnöke. :D De ezt nem tartom valószínűleg, nem fogják hagyni...
BookZZ
2016. február 24. 16:29
Komoly rosszindulatra vall a sajtótól, hogy ezt a félmondatot emelik ki a szövegből. Azt mondták, hogy szexista, erre a női szavazatokat is megkapta. Azt mondták, hogy rasszista és "deportálni akar minden mexikóit", erre a latin-amerikai szavazatoka nagy része is hozzá került. És még sorolhatnánk...
marko11
2016. február 24. 16:08
Minden szavazat számít. Az iskolázatlan, műveletlen tömegeké is. Ez a jövő! Pontosabban: a jövő már elkezdődött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!