Tánccal kíván reményteli húsvétot a Bethesda Gyermekkórház

2021. április 03. 22:48

A kórház dolgozói is csatlakoztak a Jerusalema táncos kihíváshoz.

2021. április 03. 22:48
null

A Bethesda Gyermekkórház dolgozói is csatlakoztak a Jerusalema táncos kihíváshoz, amely a karanténidőszak alatt igyekszik táplálni a reményt az emberiségben. Az intézmény megfogalmazása szerint a videóval egyetlen céljuk van: „reményt adni Nektek, magunknak! A legnehezebb pillanatokban is”.

„Érted táncolunk. Téged gyógyítunk. Neked küldjük a reményt. Neked, aki a frontvonalon küzdesz. Neked, aki gyermeket nevelsz. Neked, aki kimerülésig elfáradtál. Neked, aki már nem tudsz mosolyogni. Neked, aki gyászolsz. Neked, akit maga alá temet a harmadik hullám. Magunknak, mert csak együtt tudjuk túlélni a járványt” – írták a tánckihívásról készült videóhoz a kórház dolgozói.

Nyitókép forrása: Youtube.com

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2021. április 05. 21:50
Bár engem nem tudnának egy ilyen ugrabugrálásra rávenni, de: nekem azt sugallta ez a videó, mekkora erő van a magyar egészségügyben, illetve azt, hogy várhatóan felülkerekedünk a küzdelemben. Az egészségügy csúcsra járatás üzemmódban működik hosszú ideje, teljesen új betegséget kellett megtanulni, az oltások logisztikáját, a pénzügyi hátteret megszervezni, megoldani, s sorolhatnám a feladatok özönét. S MEGY! Eszembe jutott ekkor az ostoba Kórozs Lajos, a csattogó maszlag elvtársnő (sivitozó Szabó Tímea), Vadai elvtársnő és Arató elvtárs.... Van aki gyászol, van, aki hónapok óta vár a halasztható beavatkozásokra, van aki belefáradt az ellenzéki rikácsolásokba, az egészségügyi dolgozók méltánytalan sorozatos megalázásába..... S nem is szívesen nézek efféléket, de ezt kétszer is megnéztem.... Rövid időre elfeledkeztem egy csomó szomorú dologról.
Leskelődő
2021. április 04. 21:24
Isten éltesse őket erőben, egészségben! Köszönöm nekik, hogy mindig lelkiismeretesen és jól bántak a gyerekemmel, akárhányszor odarohantunk vele hajdan. És köszönet nekik a vírushelyzetben való mostani helytállásukért. A tánc csak ráadás, és az is jó :)
briganti
2021. április 04. 17:47
A jelenlegi környezetben ezt nagyra értékelem. Még akkor is, ha ezt sokan liberális kezdeményezésnek tartják. Ha következőre térdelni fognak a blm-re - mint itt fentebb írják -, akkor majd arra is a megfelelő reakciót kapják. A jelenlegi helyzetben minden "fehér köpenyes" (tényleg, ez a ruhadarab nem rasszista?) pozitív megnyilvánulásra szükség van, függetlenül attól, hogy ki kezdte. Respect.
pollip
2021. április 04. 07:33
Nekem bejött. Gratula:-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!