A kifizetéseket nem lehet mondvacsinált ideológiai feltételekhez kötni

2020-11-07 17:40:00

Varga Judit
Facebook
A közelmúlt tragikus terrortámadásai is nyilvánvalóvá tették, hogy Európa vezetőinek az álszent jogállamisági viták helyett a valódi problémákkal kellene foglalkozniuk

„A liberális újságírók továbbra is igyekeznek a szavaimat olyan kontextusban megjeleníteni, hogy az a világnézetüket igazolja. Ez alól nem kivétel a Financial Times se, aki ma közölte cikkét a velem készített múlt heti interjút követően.

A tegnapi szörnyű események után azonban soha nem lehetnének aktuálisabbak az írásukban közölt gondolataim, mint most, hisz

a közelmúlt tragikus terrortámadásai is nyilvánvalóvá tették, hogy Európa vezetőinek az álszent jogállamisági viták helyett a valódi problémákkal kellene foglalkozniuk.

Az uniós mentőcsomag tárgyalásait azok veszélyeztetik, akik nem akarják elfogadni az állam- és kormányfők júliusi politikai iránymutatását.

A kifizetéseket nem lehet mondvacsinált ideológiai feltételekhez kötni.

Brüsszelben kettős mérce és ideológiai nyomásgyakorlás folyik, melyet a jogállamiság leple alatt alkalmaznak bizonyos országokkal szemben, csak azért, mert nemet mondanak a migrációra, a multikulturalizmusra, és mert más a véleményük a család társadalomban betöltött szerepéről.

Az álszent képmutatás helyett szükség van egy jogi intézetre, amely a liberális és föderalista iránnyal szemben, hiteles nemzeti, konzervatív, kereszténydemokrata alternatívát tud felmutatni.

A közép-európai régió hangját – csak azért, mert ki mer állni a zsidó-keresztény értékek mellett – nem nyomhatja el a liberális fősodor.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.