Örülök, hogy egy magasabb szintre emeltem a mulatós műfajt

2016-02-11 13:30:20

Kis Grófo
Szoljon.hu
Inkább az interneten, a kommentekben szoktak rosszmájú megjegyzéseket tenni. Eleinte zavart, de már megtanultam helyén kezelni a dolgokat. Leginkább úgy, hogy nem nézem, mit írnak. El kellett fogadnom, hogy nem szerethet mindenki. Interjú.

Szinte már a csapból is a zenéd folyik, a bulik nem is múlhatnak el a Nézését, meg a járását című mulatós nélkül. Fesztiválokra, céges rendezvényekre hívnak. Gondoltad volna valaha, hogy ilyen népszerű leszel?

Álmodni sem mertem, hogy egyszer elérjük ezt a szintet. Elsősorban apukámat illeti a dicséret, ő taposta ki az utat nekem. Örülök, hogy egy magasabb, elismertebb szintre emeltem a mulatós műfajt. Eddig a többség ugyanis inkább cikinek tartotta, mostanra viszont elértük, hogy a legkomolyabb fesztiválok – Volt, Campus – szervezői is hívnak, sőt továbbmegyek, országgyűlési képviselők és vezérigazgatók is ropják a zenémre. (...)

Hogy kezeled a népszerűséget?

Nem zavar, ha megállítanak az utcán, mert ha a közönség nem lenne, akkor én sem lennék most itt. Vannak kicsit akaratosabb, tolakodóbb emberek, de tudom őket kezelni. Nem járok testőrökkel, leginkább egyedül vagy járom az utcákat, mert úgy vélem, nincs mitől félnem. Ugyanolyan vagyok, mint a többi ember. Szívesen készítek fotót bárkivel. Szerencsére többségében pozitív visszajelzéseket kapok az emberektől. A koncertjeimen is sokan rajzolnak nekem Kis Grófo figurát, és veszik fel a Mulatási pólót. De ami igazán számít, a sok gratuláció. Ez nagyobb öröm, mint bármi más.

Negatív tapasztalataid is vannak?

A rendezvényeken nincs, inkább az interneten, a kommentekben szoktak rosszmájú megjegyzéseket tenni. Eleinte zavart, de már megtanultam helyén kezelni a dolgokat. Leginkább úgy, hogy nem nézem, mit írnak. El kellett fogadnom, hogy nem szerethet mindenki.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.