Ötszázezer ingyen tévét oszt ki ez a startup – egyetlen feltétellel

2023. május 21. 21:40
A mai kapitalista világban a vállalatok, a közösségimédia- és egyéb felületek arra késztetnek minket, hogy vásároljunk. Azonban a Telly startup reklámozási formája ezekhez képest is új szintre lépett.

A Telly névre keresztelt startup ingyen televíziókat osztogat, ráadásul nem is akármilyet: egy olyan eszközt, amely két képernyővel rendelkezik. Az egyik egy 55 hüvelykes, azaz 140 centi képátlójú, Amerikában átlagosnak számító televízió. A második képernyő azonban jóval kisebb, és elsősorban reklámokat, tőzsdei frissítéseket és időjárást jelenít meg.

A startup honlapja szerint a másodikon hirdető vállalatok biztosítják, hogy a nézők ingyen használhassák a tévét, hiszen 

a Tellynek a reklámok ára „visszahozza a televízió árát”.

A társaság tévéosztogatásának adatkezelési szabályzatát részletező oldal szerint az ingyenes két képernyős tévé átvételének van egy további, számottevő feltétele: 

a felhasználó köteles megosztani a tévénézési és aktivitási adatait a céggel. 

Amennyiben nem szeretnénk ebbe beleegyezni, úgy vissza kell adnunk a televíziót – ellenkező esetben ki kell fizetnünk 500 dollárt (mintegy 170 ezer forintot) – olvasható az oldal archivált változatában, amely – a nagy sajtóvisszhangot követően – már nem tartalmazza a pontos összeget. A vállalat nem válaszolt az Insider portál a megkeresésére.

Borítókép: Telly


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a legdrágább tv.......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés