Magasról zuhant több kriptoszolgáltató is

2022. augusztus 6. 9:36
Szinte minden technológiai területen óriásit zuhantak a vállalatok értékei, és ebből a fintech, valamint a kripto szektor sem maradt ki.

A Fintech Világa – Blockchain Percek egy hetente megjelenő rádióműsor és podcast a blokklánc technológiák világáról. Bár egyre többet hallani a kriptovalutákról és más blokklánc megoldásokról, sokaknak ez még mindig ismeretlen terület. Műsorunk éppen ezért segít naprakészen tartani a hallgatókat a technológia gyorsan fejlődő világában. A blockchain technológia alapjait a legújabb híreken és a legérdekesebb vállalkozásokon keresztül mutatjuk meg.

Az idei év nem a technológiai szektoré. Az infláció és az alapkamatok emelkedésével a várható bevételeket és az alternatív befektetési lehetőségeket is újraértékelték a befektetők. A Terra már csak árnyéka régi önmagának, a Celsius Network pedig egykor az egyik legismertebb kriptohitelező volt, most pedig csődvédelmet kért. A Blockchain Percek legújabb adásában Qayum Dániel, a Peak tanácsadója és Machán-Csetvei Frigyes műsorvezető a zuhanásban közrejátszó tényezőket vállalati esettanulmányokon keresztül vizsgálják meg.


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés