A hollandok lopják leginkább a szomszéd WIFI-jét

2022. augusztus 1. 8:03
A Statista globális fogyasztói felmérése által gyűjtött adatok szerint a holland online válaszadók 16 százaléka vallotta be, hogy otthon, főleg a szomszéd vagy a főbérlő vezeték nélküli kapcsolatán keresztül jut internethez.

Ez az arány több mint kétszerese a többi kiválasztott országban élőkhöz képest, a szomszédos Németországban hét százalék, Franciaországban pedig hat százalék. A felmérés szerint 2022-ben a hollandiai válaszadóknak csak 40 százaléka rendelkezik szélessávú hozzáféréssel, további 14 százalékuk pedig okostelefonon vagy táblagépen keresztül működő mobilkapcsolattal internetezik.

Az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban alacsonyabb, három százalékos, illetve két százalékos volt a szomszédok WiFi-jét használó felnőttek aránya. Az Egyesült Államokban a szélessávú internetkapcsolattal rendelkezők aránya is viszonylag alacsony volt, 43 százalék, míg az Egyesült Királyságban magasabb, 76 százalék.

A Statista nem kívánt következtetéseket levonni az adatokból, azt azért megjegyzi, hogy érdekes módon más országokkal ellentétben

Hollandiában, míg a számítógépbe való betörés igen, addig a titkosított wifire való betörés nem számít bűncselekménynek.  

 


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tegye fel a kezét, aki meglepődött.

Az európai értékrend. Ha Indonéziát már nem tudjuk kizsákmányolni, jöjjön a szomszéd.

Utcán szeretnek pisilni szépen sorban.

A grafikont nézve az látszik, hogy a nyeu-ak jobban szeretnek lopni, mint a keu-iak. Pedig náluk jobb a megélhetés.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés