A BlockBen termékpalettája

2022. május 07. 14:30

A Fintech Világa – Blockchain Percek legutóbbi adásában Qayum Dániel, a Peak tanácsadója és Machán-Csetvei Frigyes műsorvezető ismét a BlockBen alapító-vezérigazgatójával, Krocsek Attilával beszélgettek.

2022. május 07. 14:30
null

Bár egyre többet hallani a kriptovalutákról és egyéb blokklánc megoldásokról, sokaknak ez még mindig idegen terület. Műsorunk éppen ezért segít naprakészen tartani a hallgatókat a technológia rohanó világában. Edukációs és közéleti elemeket ötvözve igyekszünk ismertetni az alapokat, a legújabb hírektől kezdve a legérdekesebb vállalkozásokról való beszélgetésekig.

A BlockBen történetének megismerése után a termékpalettára terelődött a szó. Kiderült például, hogy a hagyományos aranyalapú termékekkel szemben milyen előnyei vannak a blockchain megoldásoknak. Emellett a BlockBen kriptovaluta indexei is bemutatásra kerültek, amelyek emberi és gépi szakértelmet is felvonultatnak kialakításuk során.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Royce2.0
2022. október 03. 18:18
Egy kurva nagy bullshit az egész. Nagytakarítást kéne már csinálni a mandiner/makronómban is, teljesen ellepték a mihaszna fingreszelők. Nem tudom honnan, de időről-időre kijönnek a fényre és csillagászati összegekért hámozzák a lufit. Egyébként a blockchain-t úgy hirdették 10 esztendeje, hogy vele beköszönt az igazi pénzügyi szabadság (vö. JW: együtt alszik a tigris a báránnyal), valójában meg már ott tartanak, hogy kvázi minden centre fel fogják írni, ki, mikor, miért és kinek adta...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik