Bemutatkozik a BlockBen, a sikeres magyar blockchain vállalkozás

2022. április 28. 14:13
A Fintech Világa – Blockchain Percek legutóbbi adásában Qayum Dániel, a Peak tanácsadója és Machán-Csetvei Frigyes műsorvezető a BlockBen alapító-vezérigazgatóját, Krocsek Attilát látták vendégül. 

A Fintech Világa – Blockchain Percek adása egy hetente megjelenő rádióműsor és podcast, ami a blokklánc technológiák világát boncolja. Bár egyre többet hallani a kriptovalutákról és egyéb blokklánc megoldásokról, sokaknak ez még mindig idegen terület. Műsorunk éppen ezért segít naprakészen tartani a hallgatókat a technológia rohanó világában. Edukációs és közéleti elemeket ötvözve igyekszünk ismertetni az alapokat, legyen az a legújabb híreken vagy a legérdekesebb vállalkozásokon keresztül.

Az adás témáját a BlockBen, mint magyar hátterű, régiós szinten is sikeres blockchain vállalkozás adta. Szó esik arról, hogy 2017-ben hogyan jött létre egy szabályozott blockchain vállalat egy még viszonylag éretlen piacon, ahol sokan épphogy kerülték a szabályozó szervek felügyeletét. A továbbiakban szó esett még röviden a BlockBen főbb termékeiről. Az adás végén pedig terítékre került a magyar blockchain színtér helyzete, valamint néhány, a jövőben várható fejlemény is.


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés