Magyar-spanyol együttműködés erősíti a hazai fintecheket

2022. április 9. 8:08
A Fintech Világa – Blockchain Percek legutóbbi adásában Qayum Dániel, a Peak tanácsadója és Machán-Csetvei Frigyes műsorvezető Spanyolország blockchain ökoszisztémájára helyezték a hangsúlyt.

A Fintech Világa – Blockchain Percek adása egy hetente megjelenő rádióműsor és podcast, ami a blokklánc technológiák világát boncolja.

Bár egyre többet hallani a kriptovalutákról és egyéb blokklánc megoldásokról, sokaknak ez még mindig idegen terület. Műsorunk éppen ezért segít naprakészen tartani a hallgatókat a technológia rohanó világában. Edukációs és közéleti elemeket ötvözve igyekszünk ismertetni az alapokat, legyen szó a legújabb hírekről vagy éppen a legérdekesebb vállalkozásokról.

A téma az ősszel megkötött magyar-spanyol fintech együttműködés miatt kifejezetten releváns. Az általános spanyol piaci környezet, valamint az együttműködés potencális előnyeinek bemutatása mellett konkrét blockchain fejleményekről is szó volt a műsorban. Így érintett az adás egy szavazási megoldást, egyetemi csoportosulást, karitatív kezdeményezést, valamint közösségépítő metaverzumot is. Érdemes meghallgatni!

 


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés